Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Tην Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚοιΣΠΕ Το. Ψ.Υ. Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «ΜΙΤΟΣ», που αναδείχθηκε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν κατά την 4η Γ.Σ. της 21ης Μαρτίου 2018.

Η σύνθεσή του νέου Δ.Σ. έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Συγγελάκη Δέσποινα
Αντιπρόεδρος: Μηλιώτης Θεόδωρος
Γραμματέας: Γαρεδάκη Ευλαμπία
Ταμίας: Βολανάκη Ευτυχία
Μέλος: Παπαδάκη Ελευθερία
Μέλος: Παπαδάκη Αφροδίτη
Μέλος: Φρουδαράκης Στυλλιανός

Η παρούσα σύνθεση του Δ.Σ. ισχύει έως τις 30/09/2019. Από 1.10.2018 και έως τη λήξη της θητείας του Δ.Σ., ήτοι 21/03/2021, Πρόεδρος θα αναλάβει η κ. Γαρεδάκη Εύη.

Για το Εποπτικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν:
Αδρακτά Θεοδώρα
Κοψαχείλη Ισμήνη
Τσούκας Ευάγγελος

Εκπρόσωποι στην ΠΟΚΟΙΣΠΕ:
Συγγελάκη Δέσποινα
Φρουδαράκης Στυλιανός

Οι Κοινωνικοί Συνεταιρισμοί Περιορισμένης Ευθύνης αποτελούν Νομικά πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, με περιορισμένη ευθύνη των μελών τους, που θεσπίστηκαν με τον Ν. 2716/99 του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την «Ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών ψυχικής υγείας» και στοχεύουν στην κοινωνική- οικονομική ενσωμάτωση, και την είσοδο στην αγορά εργασίας, ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, μέσα από την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριότατων.

Στο πλαίσιο των στόχων του Συνεταιρισμού, ο ΚΟΙΣΠΕ Ηρακλείου «ΜΙΤΟΣ» δραστηριοποιείται ήδη με τη λειτουργία συνεργείου καθαρισμού εσωτερικών χώρων και σταδιακά διευρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε η λειτουργία καταστήματος με είδη δώρων στο ΠΑΓΝΗ, απέναντι από το κυλικείο, το οποίο πρόκειται να εγκαινιαστεί και επίσημα τις προσεχείς ημέρες.