Ηράκλειο 31 Μαϊου 2018

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν πριν λίγες ημέρες, ο Διοικητής ΠΑΓΝΗ-ΓΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ, κ.Ιωάννης Τασσόπουλος και η Πρόεδρος του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης Ηρακλείου “Μίτος” κα Δέσποινα Συγγελάκη, παρουσία του μέλους του ΔΣ και Ταμία του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. κας Έφης Βολανάκη καθώς και της υπεύθυνης του γραφείου ΕΣΠΑ του ΠΑΓΝΗ κας Παπαζήση.

Η συνεργασία αφορά την παραχώρηση της χρήσης ενός γραφείου δίπλα στο Αμφιθέατρο του Νοσοκοµείου (απέναντι από το Κυλικείο), όπου ο ΚΟΙΣΠΕ “Μίτος” έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία ενός καταστήματος µε είδη δώρων, χρηστικά αντικείμενα, φωτοτυπίες κλπ.

Ο ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Ηρακλείου «ΜΙΤΟΣ» είναι Κοινωνικός Συνεταιρισµός Περιορισμένης Ευθύνης για άτομα µε ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Αποτελεί μια νέα µορφή επιχειρηματικότητας, η οποία στο πλαίσιο της κοινωνικής οικονομίας προτείνει δυναµικές και καινοτόμες λύσεις στο πρόβλημα τόσο της ανεργίας, όσο και του κοινωνικού αποκλεισμού ατόμων µε ψυχοκοινωνικά προβλήµατα.

Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος είναι 10:00 με 13:00 και 17:00 με 20:00.

Ο ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Ηρακλείου «ΜΙΤΟΣ» δραστηριοποιείται, επίσης, με την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας και άλλων υποστηρικτικών υπηρεσιών.